NIEUWSBRIEF KINDERBOEKEN FESTIJN 2020

Kinderboekenfestijn op zondag 11 oktober 2020 in de bieb

In Studio B in de Centrale Bibliotheek Spui 68 2511 BT Den Haag. Hoe laat? Van 11.00 tot 17.00 uur. Voor wie? Kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders. Gratis entree. Het moet natuurlijk allemaal coronaproof. Daarom zijn er drie tijdsloten waar je je tevoren voor moet aanmelden: Van 11.00 – 13.00 uur, 13.00 – 15.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur. Daarnaast zijn er looproutes en maxima van 100 personen per verdieping. De website link voor het aanmelden wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wat is er allemaal te doen? Heel veel! Er komen schrijvers, illustratoren en er is theater. Ted van Lieshout en Philip Hopman zijn er met de voorstelling Beer Boris, Kindertheatergroep Kaboem! komt met de voorstelling MummievanToeti, Annet Schaap komt tekenen en Jacques Vriens (foto) komt voorlezen en signeren.

Er wordt doorlopend opgetreden en er zijn workshops om aan mee te doen. Er wordt voorgelezen op de 2e verdieping (Jeugdafdeling). Een boek kopen bij de kraam van Kinderboekhandel Alice in Wonderland kan ook en dan laten signeren.

Aan het einde van ieder tijdslot is er een korte geschiedenisquiz met leuke prijsjes. Voor het volledige programma zie: kinderboekenfestijn.nl  Meer info: Centrale Bibliotheek i.s.m. Stichting 1 wereld  Marko Fehres 06 54697154

IMPRESSIE

Beste deelnemer aan het 1e Kinderboekenfestijn!

Hierbij een korte impressie aan de hand van foto’s van Quintin van der Blonk. Later worden er meer mooie foto’s op de website gezet. Wat fijn dat je er bij was! We hopen dat je het een succes vond. Om het volgend jaar nog beter te doen willen we je graag wat evaluatieve vragen stellen, geef svp een beknopt antwoord. Wat vond je goed aan het Kinderboekenfestijn van 13 oktober? Denk daarbij aan: Locatie, tijden, indeling, programma, catering, quiz enz. En wat voor punten zie je die voor verbetering in aanmerking komen?

We hopen dat je er volgend jaar (op zondag 11 oktober 2020) weer bij wil zijn! Laat dit ook even weten, want het aantal plekken is beperkt. Het voorbehoud is dat we opnieuw subsidiënten bereid vinden. De punten uit de evaluatie passen we zoveel mogelijk toe.

Het Kinderboekenfestijn is een doorstart van de Kinderboekenmarkt, met nieuwe accenten. Het wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van stichting 1 wereld en in nauwe samenwerking met de Centrale Bibliotheek in Den Haag.

Het Kinderboekenfestijn is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Den Haag, VSB fonds en Fonds 1818.
Met hartelijke groet!
Monique en Marko