IMPRESSIE

Beste deelnemer aan het 1e Kinderboekenfestijn!

Hierbij een korte impressie aan de hand van foto’s van Quintin van der Blonk. Later worden er meer mooie foto’s op de website gezet. Wat fijn dat je er bij was! We hopen dat je het een succes vond. Om het volgend jaar nog beter te doen willen we je graag wat evaluatieve vragen stellen, geef svp een beknopt antwoord. Wat vond je goed aan het Kinderboekenfestijn van 13 oktober? Denk daarbij aan: Locatie, tijden, indeling, programma, catering, quiz enz. En wat voor punten zie je die voor verbetering in aanmerking komen?

We hopen dat je er volgend jaar (op zondag 11 oktober 2020) weer bij wil zijn! Laat dit ook even weten, want het aantal plekken is beperkt. Het voorbehoud is dat we opnieuw subsidiënten bereid vinden. De punten uit de evaluatie passen we zoveel mogelijk toe.

Het Kinderboekenfestijn is een doorstart van de Kinderboekenmarkt, met nieuwe accenten. Het wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van stichting 1 wereld en in nauwe samenwerking met de Centrale Bibliotheek in Den Haag.

Het Kinderboekenfestijn is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Den Haag, VSB fonds en Fonds 1818.
Met hartelijke groet!
Monique en Marko